31 Ağustos 2015 Pazartesi

Mi az egotörés?

EGOTÖRÉS,

AKIKNEK SZENVEDÉLYE A FELÉBREDÉS

Hogy érzed magad a nap túlnyomó részében?

És hányszor szenvedsz vagy tipródsz valami miatt?

Az Egotörés annak az eszköze, hogy Te magad olvasni tudd az életed eseményeinek tükreit, azaz:

Ki vagy te? Felismerd: Ki nem vagy te? Miért történteted meg ugyanazt a kellemetlen szituációt időről időre? Megbotránkozol a másik viselkedése miatt, netalán őt is okolod?

„Amikor észreveszed a másik szemében a szálkát, akkor ideje, hogy kivedd a sajátodból a gerendát!”

Ez a Kapud önmagadhoz.

Elkezdjük más szemszögből látni a világunkat, rájövünk, hogy minden csak illúzió volt, semmi sem az volt, aminek látszott. Amikor a szomszéddal, a gyerekkel, a férjjel volt problémánk, akkor igazából magunkkal volt problémánk. S ami megjelent a világunkban, az csak a bennünk lévő félelem tükröződése volt, mi voltunk.




Mind mi voltunk.

Ez egy döbbenetes felismerés mindenki életében, amikor erre a pontra eljut. Az egész élete átértékelődik és elindul egy olyan utazáson, amely már arról szól, hogy az unos­untalan ismétlődött szituációk még egyszer lejátszódhassanak az életünkben, s minden energiát, mely ezekhez a szituációkhoz kapcsolódtak, beazonosíthassuk és végre elengedhessük az életünkből.

Megköszönve a tanítást, kinyilvánítjuk, hogy már nincs többé keresnivalója azoknak az energiáknak  az életünkben és elengedjük. Eddig a pontig csak azért lehetett jelen az életünkben, mert mi megengedtük azoknak, hogy ott legyenek, ragaszkodtunk hozzá. S abban a pillanatban, hogy megengedjük a Teremtő Énünknek, hogy elengedje ezeket az energiákat, szépen, fokozatosan emelkedik a rezgésünk.

Az életünk 3-­4 fő félelemre van felépítve. Mint ahogy egy fának van 3-­4 fő gyökere, s abból mellékgyökerek százai nőnek ki. Bennünk is ott a 3-­4 fő félelem, amelyet erre az életre bevállaltunk, s több mellékfélelem által van megtámasztva. S ahogy elkezdjük felfejteni ezeket az energiákat, mindaddig nem tud 100%­-ban eltűnni, amíg a fő tartópillérig el nem jutunk, s akkor lebomlik az egész energia gyökerestől, s minden, ami arra a főágra volt felépítve, az megszűnik örökre.

Olyan egyedülálló módszert tanítunk, amely túlszárnyalja a ma ismerteket. Ugyanis nem csak felismerteti, hanem törli is a tévhiteid összességét! Tévhiteid nélkül megszűnnek a szenvedéseid, képes leszel folyamatos életörömben áramolni, rátalálsz legbelsőbb, mély örömforrásodra. Sőt felszabadulnak azon eredendő képességeid, amiket a korlátaid miatt nem tudtál eddig használni.

Tőled függ, hogy ezt a szabad önmagadat 3 órán belül vagy akár fél év alatt nyered vissza.

Hamsovszki Zsuzsanna

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder